Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Coalitie Biodiversiteit 2010

Folder Coalitie 2010 & Partners

De Coalitie Biodiversiteit 2010

De Coalitie Biodiversiteit 2010 bestaat uit een brede vertegenwoordiging van gemeenten, provincies, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Een overzicht van alle Partners van de Coalitie vindt u hier.

Voor het behoud van de biodiversiteit moet er op alle niveaus worden samengewerkt: door overheden, bedrijfsleven, de maatschappij en burgers. Over de hele wereld zijn honderden organisaties daar nu actief mee bezig. Voor de Coalitie Biodiversiteit 2010 draait het om bewustwording van het belang van biodiversiteit, het vieren en zichtbaar maken van successen, en het bieden van handelingsperspectieven. Dit doen we door een stevig fundament te bouwen waarin alle kennis over de betekenis en het belang van biodiversiteit wordt gebundeld.

De Coalitie Biodiversiteit is er om u helpen bij uw inzet voor het behoud van biodiversiteit. Maar bovenal om ervoor te zorgen dat onze roep om in actie te komen zo effectief mogelijk is en dat uw plannen voor het behoud van biodiversiteit een stevige basis hebben.

De Coalitie sluit daarom aan bij het logo en huisstijl van het Internationaal Jaar van de Biodiversiteit van de CBD. Dit biedt een duidelijk communicatiehulpmiddel en een gemeenschappelijke identiteit. Als partner kunt u helpen om biodiversiteit onder de aandacht te brengen. U kunt dit doen door een link op uw website te plaatsen naar www.biodiversiteit.nl/2010.

De organisatie van de Coalitie

Het secretariaat van de Coalitie is verantwoordelijk voor de communicatie met de partners en de organisatie van evenementen. Het secretariaat wordt aangestuurd door de kerngroep van de Coalitie. Meer informatie over de structuur van de Coalitie vindt u hier.

De Coalitie wil na het biodiversiteitsjaar graag doorgaan en onderzoekt in 2011 de financiele en organisatorische mogelijkheden.

Folder Partners Coalitie Biodiversiteit 2010 (3 submappen, 212 items)
Folder Structuur van de coalitie map bevat geen sub-items
Folder Archief: Opdrachtverlening tijdens biodiversiteitsjaar map bevat geen sub-items