Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Coalitie Biodiversiteit 2010

Folder Klimaat en Energie

 • De Bespaar Bazaar
  De Bespaar Bazaar is een webwinkel die duurzame producten voor iedereen toegankelijk te maken. U kunt er allerlei dingen kopen die energie besparen makkelijker maken, zoals ledlampen, spaarlampen, douchetimers etc. etc.
  Speciale aanbieding:
   de standby killer. Als uw tv op standby staat ziet de standby killer dit en schakelt de tv na 5 tot 10 minuten automatisch uit. . U kunt de tv daarna weer inschakelen met de afstandsbediening van de TV. 

 • Zonne-energie
  Deze website verkoopt zonne-opladers voor bijvoorbeeld mobiele telefoons

 • Google Black
  Een zwarte website openen kost de computer minder stroom dan het openen van een witte. Hoeveel u exact bespaart als u iedere keer googlet via deze pagina, kunt u precies bijhouden. Voor meer informatie ga je naar www.blackle.com.

 • 10:10
  10:10 is een baanbrekend initiatief met één doel: we zetten ons samen in om onze CO2 uitstoot in één jaar met 10% te verminderen, beginnend in 2010.
  Via de website www.1010nl.org kan iedereen zich opgeven. Op de centrale website krijgen personen, scholen, bedrijven en organisaties handvatten en tips aangereikt om de 10% te halen.
 • Besparen in huis
  Er zijn veel dingen die u in huis kunt doen om energie te besparen; van de TV niet op standby laten staan tot wassen op 30 graden. Met de energiebespaarwijzer ziet u in een handomdraai hoeveel u al bespaart, en waarop u nog meer kunt besparen.