Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event 15e Sustainability Congres, 'Changing the game with technology'

Op dinsdag 4 november 2014 zal de 3de lustrum (15de) editie plaatsvinden van hét duurzaamheidscongres van Nederland in het Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Het zal een bijzondere en feestelijke editie worden met als dagvoorzitter Rens de Jong (dagvoorzitter van het jaar 2013!). Vroegboekkorting tot 1 juni.

Download als iCalendar

Periode 04/11/2014
Evenement locatie 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch
Organisator CKC Seminars en Royal Haskoning DHV
Bekijk de agenda http://www.sustainability-congres.nl/programma-2014/
Evenement URL (link naar website) http://www.sustainability-congres.nl/
Contact persoon CKC Seminars
E-mail adres: nsc@ckc-seminars.nl
Telefoon: 31 40 21 29 499
Thema(s) Overige
Doelgroep(en) Volwassenen


Het thema van deze editie van het congres is 'Changing the game with technology'. Technologische ontwikkelingen en innovaties hebben veel potentie om de wereld duurzamer te maken. Overal duikt de term ‘smart’ op (bijvoorbeeld in ‘Smart cities’, ‘Smart mobility’ en ‘Smart environment’). Slim met inzet van technologische toepassingen onze ecologische voetafdruk verkleinen. Innovators, ondernemers en pioniers zijn er in Nederland gelukkig vrij veel. Maar gamechangers gaan nog een stap verder. Niet alleen gebruiken ze de mogelijkheden die een nieuwe techniek biedt, niet alleen spelen ze slim op markttrends is, ze maken nieuwe combinaties van de middelen die hun ten dienst staan en, zo lijkt het, definiëren een volledig nieuw speelveld, met nieuwe spelers, spelregels en businessmodellen. Lees meer.

Het plenaire programma is reeds behoorlijk ingevuld. In het ochtendprogramma zal er in een ‘DWDD-formule’ een ‘businesstafel’ en een ‘wetenschapstafel’ plaatsvinden. Met zeer interessante deelnemers zoals de CEO van het befaamde Rocky Mountains Institute uit de VS maar ook van DSM, Interface en Tendris en diverse bekende
wetenschappers!