Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event 9de Nationaal Sustainability Congres

Het Nationaal Sustainability Congres is het jaarlijks grootste evenement in Nederland op het gebied van duurzaamheid. Na 7 succesvolle edities in de periode 2000-2006 gericht op duurzaam/maatschappelijk verantwoord ondernemen is het congres met ingang van de editie in 2007 (Rotterdam) gericht op de volle breedte van duurzaamheid. De laatste drie congressen (2007-2009) waren geheel volgeboekt!

Download als iCalendar

Periode 24/11/2010
Evenement locatie Beatrixgebouw, Utrecht Beatrixgebouw te Utrecht
Organisator DHV
Evenement URL (link naar website) http://www.sustainability-congres.nl/
Contact persoon Helen Jacobs
E-mail adres: helen@ckc-seminars.nl
Telefoon: 040 - 212 94 99
Fax: 040 - 212 94 07
Thema(s) Overige
Doelgroep(en) Volwassenen
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Bijeenkomsten (Conferentie/Lezing/Festival)

OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR: TIJD VOOR DUURZAAM LEIDERSCHAP

Voor de 11e editie van hét jaarlijks congres voor duurzaam Nederland is gekozen voor 'Leiderschap' als het centrale thema. De urgentie voor duurzame ontwikkeling voor het behoud van onze planeet is al vaak benadrukt in de voorgaande edities van het congres.
De afgelopen jubileumeditie (10de, november 2009) stond in het teken van 'Change': de noodzaak nu echt te gaan veranderen. Hiervoor is echter leiderschap nodig zonder dit zelf een loze kreet te laten zijn. Daarom dus nu het thema Leiderschap.

Het congres start dan ook met een verdieping van het onderwerp met een uitgebreide lezing/college van niemand minder dan goeroe Ben Tiggelaar. Daarna volgt een debat.

In de diverse themasessies komt in samenwerking met vele partners de praktijk weer uitgebreid aan bod. Diverse voorbeelden uit verschillende actuele duurzaamheidsthema's zullen daarin worden getoond.
Tot slot volgt een passende en inspirerend plenair slotdeel waarvoor nog aan de invulling wordt gewerkt!