Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event BiodiFestival - 4 december

Het gaat niet goed met de biodiversiteit. Je hebt vast gehoord van onderzoeken over het verdwijnen van bijen en insecten. Er dreigen 1 miljoen planten en dieren te verdwijnen van onze aardbol. En wat gaan we daar in Overijssel aan doen? Op 4 december willen we alles en iedereen die van betekenis is en kan zijn voor biodiversiteit in Overijssel samenbrengen.

 

Download als iCalendar

Periode 04/12/2019
Evenement locatie Woody's Holten Holterbergweg 11, Holten
Organisator Natuur voor Elkaar - provinicie Overijssel
Evenement URL (link naar website) http://www.overijssel.nl/biodifestival
Contact persoon Natuur voor Elkaar
E-mail adres: natuurvoorelkaar@overijssel.nl
Thema(s) Groen en tuin , Gezondheid , Ecosystemen , Voeding , Genetische Diversiteit , Overige
Doelgroep(en) Families , Volwassenen , Ouderen (65+) , Kinderen, Basisonderwijs , Kinderen, Voortgezet onderwijs
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Bijeenkomsten (Conferentie/Lezing/Festival)

Het gaat niet goed met de biodiversiteit. Je hebt vast gehoord van onderzoeken over het verdwijnen van bijen en insecten. Er dreigen 1 miljoen planten en dieren te verdwijnen van onze aardbol. En wat gaan we daar in Overijssel aan doen? Op 4 december willen we alles en iedereen die van betekenis is en kan zijn voor biodiversiteit in Overijssel samenbrengen. We bieden je een festival vol interessante sprekers, motiverende workshops en kansen om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Dat alles in het decor van de prachtige Sallandse Heuvelrug, op de Holterberg. Als dat niet inspireert! Zet het Biodifestival met grote letters in je agenda en meld je aan.