Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Dag van de Stadslandbouw 2014, Publieksdag

Na 2 eerdere edities in Almere (2012) en Rotterdam (2013), is de Dag van de Stadslandbouw uitgegroeid tot het toonaangevende vak evenement op het gebied van innovatieve ideeën rondom stadslandbouw en stadsgerichte landbouw in Nederland. In 2014 zal Utrecht optreden als gaststad voor dit evenement.

Dag van de Stadslandbouw Publieksdag op 17 Mei 2014

Op zaterdag 17 mei 2014 vindt de tweede Dag van de Stadslandbouw Publieksdag plaats. Tijdens deze dag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich presenteren. Bewoners kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)?

Download als iCalendar

Periode 17/05/2014
Evenement locatie De Fabrique, Utrecht heel Nederland, zie website voor projecten
Organisator Gemeente Utrecht i.s.m. vele anderen
Evenement URL (link naar website) http://www.dagvandestadslandbouw.nl/publieksdag/index.php
Contact persoon Guido van Rijkom
E-mail adres: Guido.van.rijkom@b2bproductions.nl
Telefoon: 06 26708893
Thema(s) Groen en tuin , Ecosystemen , Voeding
Doelgroep(en) Volwassenen

Verschillende activiteiten

Boeren, ondernemers en overige initiatiefnemers organiseren heel uiteenlopende activiteiten voor de publieksdag. Dit kan zijn een open dag, maar ook een proeverij, (streek)markt, meewerkdag, lezingen, workshops of een discussiebijeenkomst. Alle activiteiten tijdens de publieksdag zijn gratis toegankelijk.

Op de website vindt u een actueel overzicht van participerende stadslandbouw initiatieven per provincie voor 2014. De lijst wordt wekelijks aangevuld met nieuwe initiatieven.