Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Dierenpark Amersfoort

Zie alle locaties op de kaart

DierenPark Amersfoort, een bos vol dieren en avontuur!

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek.

Download als iCalendar

Periode [01/01/2010 - 01/01/2013]
Evenement locatie Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort
Organisator Dierenpark Amersfoort
Evenement URL (link naar website) http://www.amersfoort-zoo.nl/
Contact persoon
E-mail adres: info@dierenparkamersfoort.nl
Telefoon: 033-4227100
Thema(s) Ecosystemen
Doelgroep(en) Families , Volwassenen , Ouderen (65+) , Kinderen, Basisonderwijs , Kinderen, Voortgezet onderwijs
Type Theme park (zoo, children’s farm, etc) Attractie (dierentuin, kinderboerderij, etc)

Onverwachte ontmoetingen

Hoor je van ver al de dino’s brullen? In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen.

Van heel dichtbij

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.

Soms mag je de dieren zelfs aanraken

Ooit een spin gevoeld? Misschien ben jij de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels. Of bezoek de geiten, schapen en konijnen die je mag aaien. En in de Vogelvoliére kun je vogels voeren. Misschien komen ze wel op je zitten.

Klimmen, klauteren en meedansen

Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.