Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Dolfinarium Harderwijk

Zie alle locaties op de kaart

Beleef de magie van dolfijnen.

Download als iCalendar

Periode [01/04/2010 - 31/10/2010]
Evenement locatie Strandboulevard Oost 1, Harderwijk
Organisator Dolfinarium
Evenement URL (link naar website) http://www.dolfinarium.nl
Thema(s) Genetische Diversiteit
Doelgroep(en) Families , Ouderen (65+) , Kinderen, Basisonderwijs
Type Theme park (zoo, children’s farm, etc) Attractie (dierentuin, kinderboerderij, etc)

Tuimelaardolfijnen zijn erg nieuwsgierig en speels. Ze zijn gek op spelletjes: met elkaar, met zeewier of met andere dieren. In het Dolfinarium spelen ze ook met de trainers, waterstralen, speeltjes, ijsblokjes en soms zelfs met de gasten van het Dolfinarium! In het Dolfinarium leeft een grote groep van meer dan 30 dolfijnen, verdeeld over 2 locaties: Dolfijnendelta en DolfijndoMijn.  Bij de spetterende shows in DolfijndoMijn laten dolfijnen en trainers hun nauwe samenwerking zien. In Dolfijnendelta leven pasgeboren dolfijnen samen met andere dolfijnen van alle leeftijden, sommige dolfijnen zijn zelfs meer dan 40 jaar oud!

Het Dolfinarium is van 20 februari t/m 31 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in maart is het park alleen in de weekenden geopend). In de maanden juli en augustus is het park geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: donderdag 1 april gesloten.