Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Groene Maand

De Groene Maand nodigt Nederland in september uit voor een portie vitamine Groen. Want buiten is het nu eenmaal leuker dan binnen. Wij nodigen u uit. Doet u ook mee met uw activiteiten?   

Download als iCalendar

Periode [01/09/2011 - 01/10/2011]
Evenement locatie Nederland Nederland
Organisator IVN
Bekijk de agenda http://www.groenemaand.nl
Evenement URL (link naar website) http://www.groenemaand.nl
Contact persoon IVN
E-mail adres: http://www.groenemaand.nl/contact
Thema(s) Groen en tuin , Ecosystemen , Overige
Doelgroep(en) Families , Volwassenen , Ouderen (65+) , Kinderen, Basisonderwijs , Kinderen, Voortgezet onderwijs

 

 

IVN organiseert voor de 12e keer de Groene Maand

In september staat Nederland in het teken van de Groene Maand. Een campagne die aandacht vraagt voor de natuur en het Nederlandse landschap.

Ook dit jaar hopen we weer honderden activiteiten te verzamelen op GroeneMaand.nl. Wandelexcursies, workshops, fietstochten, speurtochten en spannende (kinder)expedities. Zo staat het eerst weekend van de Groene Maand in het teken van de nationale nachtvlindernacht. Ook bieden we uiteenlopende wandelroutes (ommetjes) door heel Nederland.

Hoe kunt u meedoen?

Organiseert u in september natuuractiviteiten en wilt u hier extra aandacht voor vragen? Dan nodigen wij u van harte uit om deze op GroeneMaand.nl te plaatsen.

GroeneMaand.nl is het centrale communicatiemiddel van de Groene Maand. Daarnaast zal via Twitter, persberichten e.d. door IVN Nederland aandacht worden gevraagd voor de campagne.

Zoals gezegd, bieden wij u dus de mogelijkheid om activiteiten op deze website plaatsen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Enige voorwaarde is dat het gaat om kleinschalige, niet commerciele activiteiten die draaien om natuurbeleving.

In ruil voor het plaatsen van uw activiteit vragen wij dat u bijdraagt aan de PR van de campagne. Dit kan via uw website, nieuwsbrief en via social media.

Vraag vandaag nog een login aan via GroeneMaand.nl en daarna kunt u uw activiteit(en) gratis uploaden.