Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Hoe redden we de wereld? Eenmalige voorstelling

Dr. Willie Smits komt op 7 juni over uit Indonesië en presenteert nieuwe methoden om de energiecrisis, de klimaatcrisis en ontbossing te bestrijden. Hij laat revolutionaire oplossingen zien, die de lokale bevolking, bedreigde dieren maar ook ons in het Westen helpen overleven. Presentator en cabaretier Rob Kamphues, die Willie tijdens TV-opnamen ontmoette, zorgt voor een ludieke omlijsting. Daardoor ontstaat een verrassende duo-presentatie die verwondert en waarbij ook gelachen zal worden. Na afloop kunnen bezoekers een drankje met de beide heren drinken.

Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de natuurprojecten van Willie’s Masarang Stichting. Deze éémalige voorstelling vindt plaats in Nemo in Amsterdam en start om 20.00u. Kaarten zijn uitverkocht maar een beperkt aantal kaarten komt waarschijnlijk na 6/6 weer beschikbaar voor €35,-

Download als iCalendar

Periode 07/06/2011
Evenement locatie Science Center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam Science Center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam.
Organisator Stichting Masarang
Evenement URL (link naar website) http://www.masarang.nl/nl/help-masarang/willie-smits-rob-kamphues-benefietavond.shtml
Thema(s) Ecosystemen
Doelgroep(en) Volwassenen
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Bijeenkomsten (Conferentie/Lezing/Festival)

Science Center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam. Dichtbij Centraal Station, makkelijk bereikbaar per auto, goede parkeergelegenheid. Start: 20.00 uur.