Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Internationale Architectuur Biënnale 'Urban By Nature'

Zie alle locaties op de kaart

In de Kunsthal toont IABR–2014–URBAN BY NATURE– van 29 mei tot en met 24 augustus 2014 eigen projecten en bijna honderd projecten van toonaangevende ontwerpers uit de gehele wereld. Plannen, films, infographics, foto's en maquettes nemen de bezoeker mee door verleden, heden en toekomst van het stadslandschap: kunnen we de milieuproblemen oplossen door te beginnen in de stad?

Samen met haar partners organiseert de IABR een uitgebreid programma, met conferenties, lezingen en debatten, excursies, events en andere activiteiten in de stad.Zie daarvoor de website.

Behalve in de Kunsthal presenteert de IABR zich ook in het ernaast gelegen Natuurhistorisch Museum Rotterdam. In de interactieve expositie PURE VEERKRACHT kan de bezoeker zien hoe onverwacht moeiteloos de natuur zich aanpast aan de verstedelijking.

In de tentoonstelling HOUT ̶ Materiaal & Landschap van Het Nieuwe Instituut wordt de herkomst en de toekomst van hout verkend in een serie observaties en onderzoeken. Looptijd: 16 mei – 10 augustus.


Curator van IABR–2014–URBAN BY NATURE– is landschapsarchitect Dirk Sijmons.

Download als iCalendar

Periode [29/05/2014 - 24/08/2014]
Evenement locatie Kunsthal, Rotterdam e.a. Museumpark, Westzeedijk 341 3015 AA Rotterdam
Organisator Ministerie I&M, Gemeente Rotterdam en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
Bekijk de agenda http://iabr.nl/nl/editie/programma
Evenement URL (link naar website) http://iabr.nl/
Thema(s) Groen en tuin , Ecosystemen , Overige
Doelgroep(en) Volwassenen
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Bijeenkomsten (Conferentie/Lezing/Festival)