Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Kiezen of Verliezen: Investeren in biodiversiteit

Zie alle locaties op de kaart

Debat georganiseerd vanuit de taskforce biodiversiteit

Download als iCalendar

Periode 03/06/2010
Evenement locatie Felix Merites Amsterdam http://www.felix.meritis.nl/nl/
Organisator Task Force Biodiversiteit
Evenement URL (link naar website) http://www.taskforcebiodiversiteit.nl/agenda/
Thema(s) Overige
Doelgroep(en) Volwassenen
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Bijeenkomsten (Conferentie/Lezing/Festival)

Dit is het eerste debat in een serie van vier en wordt gevoerd door Jan Ernst de Groot (Managing Director KLM), de Taskforce Biodiversiteit en vertegenwoordigers van diverse politieke partijen.

In dit debat voelt de Taskforce Biodiversiteit politieke partijen aan de tand over hun standpunten en beoogde plannen: maken zij echt werk van biodiversiteit en natuurlijke hulpbronnen? Op hun beurt kunnen de politieke partijen de Taskforce bevragen over hun advies: gaat dit advies het benodigde verschil maken?

De visie van het bedrijfsleven neemt een belangrijke plek in tijdens dit debat. Daarom zal Jan Ernst de Groot (Managing Director KLM, Taskforce lid) dit debat openen. Slim combineren van economie en biodiversiteit is de enige kans op duurzaam economisch herstel. Hoe kan het dat dit belangrijke thema zó weinig aandacht krijgt? Het bedrijfsleven en andere partijen zijn gemotiveerd, maar hoe gaat de overheid de transitie faciliteren naar een samenleving die veel minder beslag legt op onze natuurlijke hulpbronnen?

Investeren in Biodiversiteit is het eerste debat in een serie Kiezen of verliezen van vier debatten in Felix Mertis, Amsterdam. De volgende debatten in deze reeks zijn op 7 september, 16 november 2010 en 18 januari 2011.

Voor reserveringen