Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event Masterclass Milieuvriendelijk Groenbeheer

Ecologisch groenbeheer is een opkomende trend binnen gemeenten. Tussen de verschillende betrokkenen partijen, met name groenontwerpers en groenbeheerders, bestaan nog veel verschillen van inzicht over de waarde en inzetbaarheid van milieuvriendelijk groenbeheer. In de masterclass Milieuvriendelijk groenbeheer wordt kennis over dit thema aangeboden en wordt ingegaan op de actuele vragen. Cursusleiding:  Drs. Jaap Spoelstra, Wageningen UR.

Download als iCalendar

Periode 22/01/2013
Evenement locatie Gebouw 425, Lawickse Alllee 11, 6701 AN Wageningen Lawickse Allee 11, 6701 AN Wageningen
Organisator Wageningen Business School, Wageningen UR
Evenement URL (link naar website) http://www.wbs.wur.nl/NL/Cursussen+en+Opleidingen/Leefomgeving+groene+ruimte+en+water/Leefomgeving+en+groene+ruimte/Masterclass+Milieuvriendelijk+groenbeheer/
Contact persoon Sanne van Deursen
E-mail adres: sanne.vandeursen@wur.nl
Telefoon: 0317-481504
Thema(s) Ecosystemen
Doelgroep(en) Volwassenen
Type Exposition Tentoonstelling

prijs € 550,-
max. deelnemers 25
aantal dagen 1
data 22-1-2013
inschrijven voor

7-1-2013

De masterclass behandelt
In de masterclass Milieuvriendelijk groenbeheer wordt deze kennis geboden en wordt ingegaan op de actuele vragen binnen dit thema: welk ontwerp voor verharding en groen draagt bij tot een milieuvriendelijk groenbeheer? Welke technieken voor en vormen van milieuvriendelijk groenbeheer zijn er? Wat zijn de kosten en baten van milieuvriendelijk groenbeheer ten opzichte van regulier groenbeheer? Hoe ga je om met CROW normen? Wat is de visie op het milieuvriendelijk groenbeheer op de lange termijn en welke gevolgen moet dit hebben voor het jaarlijkse beheer? Welke invloed heeft de bevolking op milieuvriendelijk groenbeheer, hoe zorgt men hierbij voor draagvlak en waardering? Na afloop van de cursus heeft u onderbouwde kennis en inzicht verkregen om binnen dit thema goede beslissingen te nemen.

Doelgroep
Deze masterclass is bedoelt voor managers van gemeentelijke organisaties, hoveniers en andere bedrijven die zich bezig houden met groenbeheer. 

Aangepaste datum
De datum voor deze cursus is anders dan aangegeven in ons nieuwe cursusboek. De datum hier op de website is de correcte datum. Onze excuses voor de verwarring.