Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

Event No Impact Week 10-17 maart

Zie alle locaties op de kaart

In 2013 zal No Impact Week plaatsvinden van 10 t/m 17 maart. Hiervoor is gekozen omdat de week goed past bij de nieuwe start van het voorjaar en omdat we zo beter invulling kunnen geven aan zaterdag ‘Doe iets goeds’-dag.

Kijk hier voor nieuws en ervaringen van deelnemers.

Download als iCalendar

Periode [10/03/2013 - 17/03/2013]
Evenement locatie Nederland en Vlaanderen Heel Nederland en Vlaanderen
Organisator IVN (Nederland) en CVN (Vlaanderen)
Bekijk de agenda http://noimpactweeknl.wordpress.com/agenda/
Evenement URL (link naar website) http://noimpactweeknl.wordpress.com/
Contact persoon Rachelle Eerhart
Telefoon: 070-3023030 en mobiel via 06-26877657.
Thema(s) Groen en tuin , Gezondheid , Ecosystemen , Voeding , Overige
Doelgroep(en) Families , Volwassenen , Ouderen (65+) , Kinderen, Basisonderwijs , Kinderen, Voortgezet onderwijs
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Bijeenkomsten (Conferentie/Lezing/Festival)

Duurzaam genieten, kan dat? Tijdens No Impact Week dagen we je uit om daarachter te komen! Het No Impact experiment is een week (10 t/m 17 maart 2013) waarin je ervaart wat het verkleinen van je impact op het milieu kan betekenen voor je kwaliteit van leven. Het gaat er tijdens No Impact Week om dat je ontdekt hoe het veranderen van je levensstijl effect kan hebben op zaken als persoonlijke voldoening, gezondheid, geluk en je relatie met vrienden & familie. Op hoe jij van het leven geniet. Het is een uitdaging, ga jij ‘m aan?

Kijk hier voor nieuws en ervaringen van deelnemers.

In 2010 vond voor de eerste keer een No Impact Week plaats in Nederland. Desiree Beeren en Rachelle Eerhart haalden het concept toen met de commissie van young professionals van IUCN NL‘s Leaders for Nature naar Nederland.

Na No Impact Week 2010 is Rachelle gaan werken voor IVN Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid. In november 2011 vond No Impact Week daarom plaats onder de vlag van IVN! Het sluit namelijk goed aan bij de missie van IVN om bij te dragen aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en leefomgeving. Ook sloot Vlaanderen in 2011 aan, onder aanvoering van ‘chef-ambassadeur‘ Green Evelien!