Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News 10-10-‘10 Natuur moet je zien!

In het weekend van 9 en 10 oktober 2010 organiseert de KNNV, vereniging voor veldbiologie, de landelijke publieksdag 10-10-‘10 Natuur moet je zien!

Het hele weekend is boordevol natuurexcursies, workshops en exposities. Op 30 plaatsen door Nederland nemen enthousiaste KNNV-ers je mee en laten je de prachtige natuur in je eigen omgeving zien.

Publicatiedatum 04/10/2010

Kijk op http://egroupware/redirect.php?go=http://www.knnv.nlwww.knnv.nl voor een overzicht van activiteiten van KNNV afdelingen bij u in de buurt.

Rijkdom dichtbij huis

Met de publieksactiviteiten op 10-10-‘10 sluit de KNNV aan bij het internationale Jaar van de Biodiversiteit. Vaak denkt men bij biodiversiteit gedacht aan de enorme soortenrijkdom van de tropen. De KNNV wil u tijdens 10-10-‘10 Natuur moet je zien! laten zien dat er ook een enorme rijkdom van de natuur dichtbij huis te vinden is.

Veldbiologie voor iedereen

Het hele weekend staat in het teken van de veldbiologie. Veldbiologie is een leuke combinatie van natuurbeleving en meer leren over de natuur. Enthousiaste vrijwilligers van de KNNV nemen je mee de natuur in. Je geniet meer van de natuur als je er meer van weet, is dan ook het motto van de KNNV.

De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Dus ook als je nog niet zo veel van de natuur weet, ben je van harte welkom