Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Bergplaas Wilderness Trail

Het NatuurCollege start in het najaar van 2010
we met de ‘Bergplaas Wilderness Trail’. Deze trail biedt leiders en directeuren van bedrijven en (overheids-)instellingen een retraite in de
wildernis.

Publicatiedatum 12/07/2010

Het NatuurCollege is een bevlogen organisatie die een duurzame samenleving nastreeft en zich inzet voor een verbindende visie over mens en natuur. Die verbindende visie is essentieel want de biodiversiteit op aarde staat
op het spel en de mens staat voor grote uitdagingen.

Tijdens de Nationale Dag van de Biodiversiteit op 22 mei heeft prinses Irene hier als beschermvrouwe van de Nederlandse Coalitie Biodiversiteit nadrukkelijk aandacht voor gevraagd.

Om de uitdagingen aan te kunnen gaan, helpt het wel als mensen de vertrouwenwekkende oerkracht van ongerepte natuur daadwerkelijk kennen en ervaren.
Het NatuurCollege start daarom in het najaar van 2010 met de ‘Bergplaas Wilderness Trail’. Deze trail biedt leiders en directeuren van bedrijven en (overheids-)instellingen een retraite in de wildernis. Doel is dat zij zich persoonlijk met de ‘Spirit of Nature’ kunnen verbinden om dit in te zetten voor de ontwikkeling van hun leiderschap in de richting van duurzaamheid. De trail wordt gecombineerd met persoonlijke coaching.

Indien u meer wilt weten over Bergplaas Nature Reserve en de mogelijkheden,
kijkt u dan op de gloednieuwe website www.bergplaas.com .