Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Inspiration days

In het weekend van 26 en 27 juni komen jong en oud, leek en expert, activist en manager samen in het centrum van Eindhoven voor de Inspiration Days. Een evenement bedoeld om inspiratie op te doen om zelf bij te dragen aan een duurzamere maatschappij.

Publicatiedatum 21/06/2010

Iedereen kan iets doen voor een betere wereld en een meer duurzame maatschappij. Maar wat? En hoe? Inspiration Days 2010  kan u inspireren om op een positieve manier keuzes te maken. De invloed die iedereen heeft op een betere samenleving en een beter milieu  is zeer groot. De producten die u koopt en de keuzes die u maakt bepalen voor een groot gedeelte de wereld waarin we leven. Inspiration Days wil dit positief bekijken door te laten zien welke keuzes ons helpen naar een meer duurzame samenleving. Niet alleen horrorverhalen over hoe slecht het gaat, maar vooral verhalen over wat er juist wel goed gaat en hoe het nog beter kan.

Op De Nieuwe Markt komt u in contact met alledaagse producten en diensten die op een duurzamere wijze zijn geproduceerd. Rondom deze tweedaagse markt zullen verschillende educatieve en culturele programma’s u verder informeren en inspireren in de thema´s van duurzaamheid.

Kijkt u op de website voor meer informatie: Inspiration Days.