Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Kamer-vragen in teken van biodiversiteit

9 December 2010 in de Stadsschouwburg: KamerVragen, een maandelijkse avond over duurzame innovaties, ideeën en businessconcepten. Van bioplastics en smart grids tot biokatoen en gekweekt vlees. KamerVragen vindt plaats in café Stanislavski in de Stadsschouwburg. Aanvang: 20.30u.

Publicatiedatum 06/12/2010

DEZE EDITIE: BIODIVERSITEIT
Deze editie gaat over biodiversiteit. Hoewel biodiversiteit voor velen een abstract begrip is dat eerder geassocieerd wordt met panda's en ijsberen dan met economisch beleid, is het behoud van biodiversiteit van direct belang voor de Nederlandse economie. Marketeers, ondernemers, ecologen, natuurbeschermers e.a. gaan tijdens deze KamerVragen op zoek naar manieren om de waarde van biodiversiteit voor het bedrijfsleven scherp te stellen.

WAT IS HET?
Tijdens KamerVragen komen jonge professionals, met een diverse achtergrond, bij elkaar om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor een duurzame economie. Het doel van KamerVragen is om minstens één heel goed idee per avond te bedenken. De nieuwe ideeën worden direct visueel ondersteund door een jonge ontwerper of kunstenaar.

MEEDOEN AAN KAMERVRAGEN
De plaatsen zijn beperkt! Je kan je inschrijven voor KamerVragen via de website: www.kamer-vragen.nl.