Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Kinderen testen de variatiedans in Nemo

Leve(n) de Variatie! Zaterdag 2 en zondag 3 oktober aanstaande barst het gratis wetenschaps- en techniekfestival Scientific weer los in science center NEMO. Naast de dansbattle in "Prof. F. Kweekje maakt het verschil" zijn er voorstellingen, proefjes, workshops en een kinderlezing met stadsecoloog Martin Melchers. Het Scientific Festival is onderdeel van Oktober Kennismaand en is gratis te bezoeken.

Publicatiedatum 01/10/2010

Over Oktober Kennismaand

Oktober Kennismaand biedt bezoekers gedurende een hele maand een kijkje in de fascinerende wereld van wetenschap en technologie. Denk hierbij onder meer aan proefjes, workshops, rondleidingen, excursies, lezingen, debatten en experimenten. Talloze (onderzoeks)instellingen, bedrijven, universiteiten, science centra en sterrenwachten openen gedurende de maand oktober hun deuren. Dit jaar staat de maand in het teken van biodiversiteit. Het gehele programma is te lezen op www.oktoberkennismaand.nl