Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Projectvoorbeelden gezocht: biodiversiteit, voeding en gezondheid

Op 25 januari 2012 organiseert ECNC opnieuw een Beursvloer Biodiversiteit als vervolg op het succes van de eerste editie in 2010 (zie hieronder). Hiervoor is ECNC op zoek naar projectvoorbeelden op het gebied van biodiversiteit, voeding en gezondheid.

Betreffende URL http://www.biodiversiteitbrabant.nl/index.php?pagina_id=233
Bron ECNC-European Centre for Nature Conservation
Publicatiedatum 13/10/2011

Beursvloer Brabantse Parels van Biodiversiteit

De beursvloer wordt georganiseerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Taskforce Biodiversiteit. Dit jaar is het thema: biodiversiteit, voeding en gezondheid. Projecten op het grensvlak van deze drie thema’s zijn bijvoorbeeld: stadslandbouw, buurtmoestuinen (bijv. natuursuper), stadsparken, groene daken, zelfpluktuinen, duurzame catering en kantines, goei eete, vlindertuinen, smulbossen, biowalking, de keten van eten etc. 

Kent u dergelijke projecten of initiatieven waarbij biodiversiteit een rol speelt bij de productie, verwerking en consumptie van voedsel, in de gezondheidszorg of voor ons welzijn?

Laat het dan weten via vonmeijenfeldt@ecnc.org (liefst met contactgegevens en/of website) of bellen 013 5944 944 t.a.v. Peter von Meijenfeldt.

Please note that this information has expired.