Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Spullen delen

Vanaf nu wordt het makkelijk om spullen te delen, dankzij de website van Martin Hietkamp: "Hierdoor besparen we geld, wordt de aarde gespaard en kunnen we meer spullen gebruiken dan we zelf kunnen kopen ”

Publicatiedatum 22/09/2010

Ieder van ons heeft spullen over. Bij u thuis liggen -bijvoorbeeld- luchtbedpompen, theeeieren en jerrycans te verstoffen, terwijl uw buurman naarstig op zoek is naar zo'n pomp, ei of can. Had u dat maar geweten!

U kunt spullen lenen bij de buren, bij vrienden en bij bekenden, maar waarom niet via het internet? Vanaf nu is er www.spullendelen.nl
De site bestaat nog niet zo lang, dus je kunt er nog niet alles op vinden, want zoals met al dit soort initiatieven, het valt of staat met de interactie van de bezoekers.

Bedenker en bouwer van spullendelen.nl is  Martin Hietkamp uit Stadskanaal. Op de website zegt hij: “Ik denk dat we veel slimmer met onze spullen om kunnen gaan door ze met elkaar te delen. Hierdoor besparen we elkaar geld, wordt de aarde gespaard en kunnen we meer spullen gebruiken dan we zelf kunnen kopen  ”

Meldt u zich ook aan?