Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Start verhalenwedstrijd én aftrap naar Wereldbiodiversiteitsdag op Nationale Boomfeestdag d.d. 23 maart 2011

Start verhalenwedstrijd voor scholen én aftrap van de periode met activiteiten en communicatie naar Wereldbiodiversiteitsdag op Nationale Boomfeestdag d.d. 23 maart 2011.

Bron Coalitie voor Biodiversiteit
Publicatiedatum 22/03/2011

Op 23 maart as. is de Nationale Boomfeestdag. Dit is tevens de start van de verhalenwedstrijd ‘De Groene Stad - Bomen Smaken Naar Meer’. De aftrap vindt plaats met een groot evenement op Fresh Park Venlo en in acht Natuurhistorische musea. De wedstrijd is bedoeld voor schoolklassen met kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar.
 
De start van de verhalenwedstrijd is tevens de kick off van de periode met activiteiten en communicatie naar de Wereldbiodiversiteitsdag op 22 mei 2011. Onder andere de prijsuitreiking van de verhalenwedstrijd zal rond de Wereldbiodiversiteitsdag zijn: de landelijke prijsuitreiking aan winnende scholen in NCB Naturalis en de prijzenuitreikingen aan winnende klassen in acht Natuurhistorische musea.
 
Meer informatie over de Verhalenwedstrijd ‘De Groene Stad - Bomen Smaken Naar Meer’: http://www.kids4trees.nl/

Please note that this information has expired.