Deze site maakt gebruik van cookies om te functioneren zoals verwacht. Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze cookie policy.
Accepteren en sluiten

News Wie spreekt er nog natuur?- Symposium op 24 maart 2011

Op 24 maart 2011 organiseert BügelHajema Adviseurs het symposium 'Wie spreekt er nog natuur?'

Het symposium  heeft als doel een nieuw begrippenkader voor natuurontwikkeling op te zetten. (nieuwe) Woorden en termen die vanuit een algemeen lange termijn belang de communicatie tussen uiteenlopende economische en ecologische belangen voor de korte termijn kunnen overbruggen en oude en nieuwe partijen kunnen verbinden.
Op deze en aanverwante vragen probeert dit congres een begin van een antwoord te formuleren en nodigt u daarbij uit om uw inbreng te leveren.

Indien u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich voor 10 maart a.s. op te geven. U kunt zich aanmelden via de website van BügelHajema Adviseurs (http://www.bugelhajema.nl/biodiversiteit) of per e-mail (biodiversiteit@bugelhajema.nl). Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer M. Mosterman (m.mosterman@bugelhajema.nl of 058 – 215 25 15).

Het symposium vindt plaats op het Kasteel de Schaffelaar (Stationsweg 6 in Barneveld) de kosten van deelname bedragen €50,-- (tot en met 10 maart kan er kosteloos worden geannuleerd).

Betreffende URL http://www.bugelhajema.nl/biodiversiteit
Bron B├╝gelHajema Adviseurs bv
Publicatiedatum 03/03/2011

Please note that this information has expired.